• ILMAINEN TOIMITUS AINA YLI 60 € TILAUKSILLE
Ostoskorissa ei ole tuotteita.

Viikko 24 puhelinkuvina

Viime viikko vierähti aivan hetkessä käsittämättömän kauniissa maisemissa Pohjois-Pohjanmaalla. Niin kuin kerroinkin, teimme alkuviikon töitä mökkimaisemissa ja loppuviikon saimme nauttia ja rentoutua lasten ja mieheni kanssa. Saimme lisävahvistusta mieheni lasten lisäksi siskoni. Katras kertaantui vielä seitsemällä lapsella lisää, kun vietimme perjantaina mökillä pohjoisessa asuvien ystäväpariskuntien kanssa illan. Voi sitä onnen ja riemun määrää!

Kuvat 1-8 kertokoon siis puolestaan tässä tapauksessa. Mitäs sitä mökkielämältä muuta kuin ulkoilua, saunomista, uimista, hyvää ruokaa ja lasten riemua.

Kuva 9 Reissun viimeisenä päivänä luonto tarjoili meille ikävän yllätyksen. Löysimme nuoremman pojan korvasta punkin, jota ei myöskään saatu poistettua kokonaisena. Kotimatkan varrella yksi pysähdys tehtiinkin sitten päivystykseen. Kehoitankin teitä tsekkailemaan lapset aina ulkoilun jälkeen kuvan kaltaisten lurjusten varalta!

Kuva 10 Viime viikko sisälsi myös aivan liian monta puuduttavaa kilometriä autossa. Meno- ja paluumatkojen lisäksi reissumme sisälsi satoja kilometrejä ristiin rastiin Pohjanmaata ja huoltoasemien pohjaan palanut kahvista tuli suurin ystävämme. Tosin minä olen jo tovin kantanut ”Suomen surkein vänkärin” -titteliä, joten kunnia kilometreistä kuuluu miehelleni. Ja tuo titteli on peräisin minun uskomattomasta lahjakkuudesta nukahtaa (jopa nopeammin kuin lapset) heti kun auto vain hörähtää käyntiin. Olen siis todella surkea matkakumppani.

Kuvat 1 – 6 Häähumua. Pohjoisen reissu sisälsi myös ihanan ystäväni superkauniit häät. Päivä, morsian, tunnelma ja ihmiset olivat niin kauniita, tajuntani pystyi ehkä juuri ja juuri sen edes käsittelemään. Onnen ja välittämisen tunteet olivat käsin kosketeltavissa ja enpä voinut olla virittäytymättä jo pieneen häämoodiin omien häideni osalta. Tästä kesästä tekee poikkeuksellisen se, että kuvassa näkyvästä ystäväporukasta kolme naista sanoo tahdon.  Jo yli kymmenen vuotta yhdessä pysynyt kymmenen naisen joukosta päätyi kolme menemään naimisiin juuri tänä kesänä. Ja minulla on kunnia olla seuraavana! Kääk, aika jännittävää!

xoxo Jenni

2 kommenttia artikkeliin ”Viikko 24 puhelinkuvina”

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.