• ILMAINEN TOIMITUS AINA YLI 60 € TILAUKSILLE
Ostoskorissa ei ole tuotteita.

Viikko 23 puhelinkuvina

Moikka ihanat, miten teidän viikkonne on lähtenyt käyntiin?

Minun piti tehdä tämä postaus jo eilen, koska tästä pitäisi muodostautua nyt ihan maanantaiperinne. Mutta meidän eilinen oli sellainen häsellys, että oksat pois. Päätimme erinäisten syiden summana lähteä pohjoiseen jo eilen maanantaina tulevan torstain sijaan. Pyörähdimme mieheni siskon luona yötä ja saavuimme tänään vanhempieni mökille Pohjois-Pohjanmaalle. Saamme viettää ihanat kuusi päivää täällä kauniissa maisemissa luonnon keskellä. Ei tämä toki pelkkää lomailua ole, tietokoneet ja puhelimet laulaa arkipäivät ja onhan minulla laatikollinen postereita ja kortteja täällä mukana, tilaukset pystyn lähettelemään normaalisti.

Nämä kahdeksan kuvaa kertovat kyllä kaiken oleellisen viime viikosta. Se oli hyvin pitkälti lenkkeilyä ja töitä ulkona, mutta mukavilla extramausteilla.

Kuva 1: Olemme olleet ihan älyttömän tyytyväisiä kotimme sijaintiin Helsingissä. Nyt ensimmäinen kesä tässä kodissa on osoittautunut erittäin mainioksi. Nautin ihan älyttömästi, että Keskuspuiston upeat lenkkipolut ja urheilumahdollisuudet ovat ihan kiven heiton päässä. Olenkin noita polkuja tallanut viime viikoilla hyvin ahkerasti.

Kuvat 2 & 4: Vietimme monta tuntia Korjaamon sisäpihalla töitä tehden. Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja tuo Korjaamon sisäpiha oli täydellinen paikka tehdä töitä. Upea miljöö ja välissä lounaaksi täydellinen vuohenjuusto-mansikkasalaatti. Kävimme viime viikolla myös pitämässä samaisessa paikassa hääpalaverin ja suunnittelemassa miten kaikki käytännössä tulee tapahtumaan. Jäljellä on alle kaksi kuukautta kun pääsemme viettämään juhliamme tuolla, en malttaisi enää odottaa.

Kuva 3: Kiitos mieheni työpaikan muutto, sain parasta työskentelyseuraa moneksi päiväksi kun hän joutui pitämään etäpäiviä. Ja eipä tulisi yksinään lähdettyä tietokoneen kanssa töitä tekemään erityisemmin mihinkään, joten mukavaa vaihtelua myös siinä mielessä. Ps. Olenko ainoa, jonka mielestä näytämme tuossa kuvassa melkein sisaruksilta 😀 Ihan täysin samanväriset silmät, korkeat poskipäät, tummat piirteet, kuoppaleuat, jne. 😀

Kuva 1: Kävin ottamassa Paloheinän portaikolta turpaan. Kesän ensimmäinen porrastreeni ja meni viikko pohkeilta palautumiseen. Taisi olla treeni siis ihan paikallaan, joku kun olisi vaan muistuttanut ensimmäisen kerran malttamisesta.

Kuva 2: Teen paljon kortteihin ja postereihin pohjia vesiväreillä. Ja nyt kesäisin se on tapahtunut usein tuossa terassilla. Tässä kuvassa on valmistumassa pohja yhdelle hääkutsulle, jonka työstin loppuun sitten Photoshopilla.

Kuva 3: Töiden tekoa ja lounasta viime viikon teeman mukaisesti terasilla, tällä kertaa Teurastamolla. Teurastamon nepalilainen lounas oli erittäin toimiva!

Kuva 4: Kauniista auringonlaskusta huolimatta istuin noilla kalliolla aika surkeissa tunnelmissa. Hakeuduin yksikseni luontoon selvittelemään päätä ison pienen riidan jälkeen. Vaikka eihän me nyt koskaan riidellä 😀

 

xoxo Jenni

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.