Tuotteet

 

2 x ilo design on persoonallista ja skandinaavista taidetta herkällä twistillä. 2 x ilo design on tuotteita, joiden suunnittelun keskiössä ovat olleet kauneus ja käytännöllisyys.

2 x ilo on jaettuja iloja. jaettu ilo on taas kaksinkertainen ilo. 2 x ilo design tuotteiden suunnittelu on meille intohimo ja tuotteiden suunnitteluun on vahva palo ja inspiraatio. tuotteiden suunnittelu, taiteilu ja valmistaminen on meille ilo, jonka haluamme kanssanne jakaa. 2 x ilo design tuotteilla kerrot myös helposti välittäväsi ja ne toimivat oivana viestin välittäjänä silloin kun sana eivät riitä.

kaikki tuotteet suunnitellaan ja painetaan suomessa käyttäen laadukkaita materiaaleja. suomessa painamalla minimoimme kuljetuksesta aiheutuneet saasteet ja niillä ympäristön kuormittamisen.

 • KAUNIIMPI ARKI

  KAUNIIMPI ARKI (33)

  Kauniimpi Arki -kokoelman lähtökohtana on ollut ajatus luoda arkea helpottavia tuotteita, mutta estetiikasta tinkimättä. Kauniimpi Arki -kokoelmasta löydät paljon oivaltavia tuotteita, jotka ovat käytännöllisiä tuotteita arkeen, mutta niin kauniissa muodossa, että niitä voi ylpeästi pitää esillä.
 • KORTIT

  KORTIT (197)

  Hilpeät onnittelukortit eri elämän tilanteisiin, muista merkkipäivänä tai kerro muuten vain välittäväsi. Kortit ovat kokoa A6 (10,5 x 14,8 cm). Kortit ovat painettu vahvalle puolikiiltävälle puhtaan valkoiselle kartongille. Kortin toisella puolella vakiotekstirivit. Suunnitteltu (2xilo design) ja painettu Suomessa.
 • PAKETTIKORTIT

  PAKETTIKORTIT (21)

  Kauniit ja persoonalliset pakettikortit jokaiseen juhlatilanteeseen. Pakettikortit ovat kokoa 4,9 x 9,5 cm ja ne ovat painettu hieman kiiltävälle valkoiselle kartongille. Suunnitteltu (2xilo design) ja painettu Suomessa.
Close Menu
×
×

Cart