Hilpeät onnittelukortit eri elämän tilanteisiin, muista merkkipäivänä tai kerro muuten vain välittäväsi. Kortit ovat kokoa A6 (10,5 x 14,8 cm). Kortit ovat painettu vahvalle puolikiiltävälle puhtaan valkoiselle kartongille. Kortin toisella puolella vakiotekstirivit. Suunnitteltu (2xilo design) ja painettu Suomessa.

 • HYVÄN JUURILLA BY 2 X ILO & ISTUTAPUITA

  HYVÄN JUURILLA BY 2 X ILO & ISTUTAPUITA (3)

  Ostat kortin - ostat puun! 2 x ilo:n Juurilla -mallisto on totettu yhteistyössä istutapuita.fi kanssa. Jokaista malliston myytyä korttia kohden istutetaan yksi uusi puu hiilinieluksi Karhusuolle. Puiden istuttaminen on yksi tehokkaimmista keinoista ilmastonmuutoksen hidastamiseksi. Muista ystävää, läheistä tai perheenjäsentä heidän suurena päivänään ja tee samalla hyvää ilmastomme auttamiseksi. Puiden istuttaminen on helppo ja konkreettinen tapa auttaa sekä sen hyödyt ovat…
 • KUTSUKORTIT

  KUTSUKORTIT (5)

  Kauniit kutsukortit jokaiseen juhlatilanteeseen. Persoonalliset kutsukortit tilatettasi säästät itsesi vaivalta ennen juhlia. Suunnitteltu (2xilo design) ja painettu Suomessa.
 • PAKETTIKORTIT

  PAKETTIKORTIT (10)

  Kauniit ja persoonalliset pakettikortit jokaiseen juhlatilanteeseen. Pakettikortit ovat kokoa 4,9 x 9,5 cm ja ne ovat painettu hieman kiiltävälle valkoiselle kartongille. Suunnitteltu (2xilo design) ja painettu Suomessa.