2 x ILO DESIGN JULISTEET

Täältä löydät tyylikkäät julisteet ja printit kodin kodin jokaiseen tilaan.
 
Haluamme tuoda kaunista taidetta kaikkien saataville. Haluamme suunnitella tuotteita, jotka kolahtavat. Tuotteemme ovat ennen kaikkea Sinulla, joka arvostat kodissasi selkeyttä, estetiikkaa ja kauniita yksityiskohtia. Lisäämme ja kehitämme aihevalikoimaamme jatkuvasti. Pyrimme luomaan suosittuja ja ainutlaatuisia aiheita, jotta löydät niistä aina juuri Sinun kotiisi sopivat kuva-aiheet.
 
Uskomme,  että taide kuuluu kaikille, jokaiseen kotiin. Uskomme, että löydät tuotteistamme jotain, joka tuo sinulle valtavasti iloa. Uskomme, että jaettu ilo on kaksinkertainen ilo.  Anna kodillesi uusi ilme ja sisusta kotisi persoonallisilla 2 x ilo design julisteilla!
  • HAHMOT/IHMISET

    HAHMOT/IHMISET (20)

    Persoonalliset ja tyylikkäät hahmoaiheiset printit. Printit ovat syntyneet vesiväreillä ja tussitekniikalla. Printit ovat A4-kokoa ja painettu valkoiselle laadukkaalle paperille. Suunnitteltu (2xilo design) ja painettu Suomessa.
  • LUONTOAIHEISET

    LUONTOAIHEISET (57)

    Minun hankkeeni "Meidän suomi" oli osana Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa. Hankkeeseen kuuluu 100 erilaista maalausta kauneimmasta Suomesta, jotka kaikki ovat tilattavissa täältä. Jokaista teosta painetaan juhlavuoden teeman mukaisesti vain kymmenen kappaletta, jotta teoksien uniikkius ja ainutlaatuisuus säilyvät. Ole osana Suomen luontoa ja kulttuuria tukevassa hankkeessa. Suunnitteltu (2xilo design) ja painettu Suomessa.
Close Menu
×
×

Cart