• ILMAINEN TOIMITUS AINA YLI 60 € TILAUKSILLE
Ostoskorissa ei ole tuotteita.

SISUSTUSSUUNNITTELU

S I S U S T U S S U U N N I T T E L U

Sisustussuunnittelussa tärkeintä on arki ja toimivuus, oli kyse liiketilasta tai kodista. Minulla on ilo esitellä valmistuneita kohteita, joissa olen toiminut sisustussuunnittelijana. Jokaisen kohteen suunnittelu on lähtenyt ajatuksella löytää kohteeseen toiminnalliset ja arkisen elämän toimintoihin parhaiten istuvat materiaalit ja ratkaisut. Minulla on ollut kohteita yksittäisistä asunnoista aina massiivisiin kerrostalo- ja hotellikohteisiin. Suunnittelijana kokoan yhteen asiakkaan toiveet ja ajatukset ja varmistan eheän lopputuloksen.  Lisäksi minä pidän huoli, että tyyli ja ilme pysyy yhteinäisenä koko matkan ajan ja tyyli on loppuun asti viimeistelty.

 

 

Paritalon (uudiskohde) molempien asuntojen pintamateriaalien ja kiintokalusteiden suunnittelu 2017 Kokkolaan.

 

 

Forenomille kahden huoneiston sisustussuunnitelma 2016 Ouluun. Kyseessä on kalustettu huoneisto – ”aparthotelli”. Suunnittelma koski huoneistojen kalustusta asiakkaan toiveiden ja budjetin mukaisesti.

 

 

Forenomille 29 huoneiston ”aparthotellin” sisustussuunnitelma 2016 Raaheen. Suunnittelma koski huoneistojen kalustusta asiakkaan toiveiden ja budjetin mukaisesti.