• ILMAINEN TOIMITUS AINA YLI 60 € TILAUKSILLE
Ostoskorissa ei ole tuotteita.

Mä laulain työtä teen

Melkein teenkin. On minulla nimittäin nyt siihen hyvä syy, kasvojen kohotuksen saanut työpiste. Kuinka paljon se oikeasti lisääkin työhyvinvointia ja motivaatiota.

Syynä tosin siihen ei välttämättä ole kyllä työpisteen esteettinen puoli. Työpisteen kunnostuksen yhteydessä nimittäin järjestin paperit, kuoret, posterit, kortit kaikki mahdolliset tiukkaan järjestykseen. Ja tuota materiaalihan minulla tietysti on. Ja paljon. Pikkuisen kolmion neliöt alkavat kohta käydä ahtaaksi kun minun täytyy pystyä varastoimaan kaikki tuotteeni. Ja vielä mielellään sillä tavalla, että niitä viitsii vielä asiakkaillekin lähettää eteen päin. Alan jo olla siinä pisteessä, että haaveilen omasta toimistosta….

Työpisteen isoimmat elementit eivät oikeastaan muuttuneet mihinkään. Vanerihyllyt ovat olleet jo edellisessä asunnossa, toimittaen tosi eri virkaa. Työpöytä oli hätäostos Jyskistä kun tänne muutettiin ja kiire oli kova (ja budjetti pieni). Pöytä sai itse asiassa vähän valkoista maalia päälleen kotona, kun huomasin puun sävyn olevan aivan väärä. Muuton Fiber tuoli on taas kulkenut mukana jo ensimmäisestä asunnostani ja löytänyt kyllä aina oman paikkansa asunnon vaihtuessa. LukLabelin rautakehikko on taas hauska juttu. Osallistuin joskus kauan aikaa sitten heidän johonkin instakilpailuun, jonka voitin ja voiton myötä saadulla lahjakortilla hankin tuon rautakehikon. Tämä tapahtui siis paljon aikaisemmin kun itse olin osa heidän design-teamissä. Nykyisin heidän tuotteensa ovatkin minulle hyvin tuttuja design teamin myötä.

Isoin muutos oli siis pienissä säilytysesineissä ja että sain vihdoinkin rautakehikon seinälle ja siihen tarvittavat lisäosat hankittua. Mietin tarkasti millaisia asioita minulla on ja minkä tyyppisiä säilytysratkaisuja niihin tarvitsen ja etsin oikeanlaiset säilytysratkaisut niille. Mustat, yksinkertaiset säilytyskotelot ja -laatikot löytyivät Ikean uutuuksina. Ja vihreäähän täytyy tiestysti olla, sehän (tutkitustikin) alentaa stressitasoa ja ne auttavat puhdistamaan ilmaa myrkyllisistä kemikaaleista.

Voi kuinka nautinkaan nyt eri tavalla töiden tekemisestä ja tilauksen pakkaamiseta kun jokaisella asialla on oikeasti paikkansa. Mukavana bonarina on tietenkin se, että pieni kotitoimisto on myöskin ihan katseen kestävä.

2 kommenttia artikkeliin ”Mä laulain työtä teen”

    • Apua 😀 Minä en kyllä nyt valitettavasti muista 🙁 On pysynyt tosi hyvänä. Menin rautakauppaan ja ilmoitin mitä olen maalaamassa ja minkälaiselle pinnalle. Sieltä setä sekoitti sopivaan maaliin paperinvalkoisen 🙂

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.