• ILMAINEN TOIMITUS AINA YLI 60 € TILAUKSILLE
Ostoskorissa ei ole tuotteita.

BOHO VIBES

Keneltäkään ei varmaan ole mennyt ohi, kuinka sisustusrintamalla on menty paljon bohompaan suuntaan? On tullut termi ”scandiboho”. Täysin tämän tyylilajin edustajat ihastuttavat boheemeillaan kodeilla ja yksityiskohdilla, ovathan ne aivan valloittavia.

Minä haluan pitää kuitenkin omasta tyylistäni kiinni, enkä hypätä jokaiseen trendijunaan mukaan. Meillä on ollut vuosia makuuhuoneiden ilme hyvin erilainen kuin muiden huoneiden. Ne ovat olleet ehkä juuri noita meidän ”bohompia” huoneita. Ja minun hyvin selkeässä skandinaavisessa tyylissä on aina ollut pientä twistiä, itse sanoisin, että sellaista ”tiettyä rentoutta”.

Pääpiirteissään tyylini meneekin niin, että isot linjat, seinät ja lattiat (jos niihin edes jotenkin voisi vuokralaisena vaikuttaa, heh) sekä kalusteet ovat kaikki aika selkeälinjaisia ja skandinaavisia. Mutta mitä tulee noihin piensisustusksen elementteihin, niissä saatan hullutella ja tuoda niillä juuri sitä rentoutta kotiimme. Tekstiilit ovat siinä erityisen isossa roolissa!

Sitten tekstiilien lisäksi onkin kaikki kynttilänjalat, asetelmat, kukat ja ruukut. Meillä ei niin sanottuja koriste-esineitä ole ollenkaan, vaan jokaisella tavaralla on jollakin tapaa joku funktio (kai taidekin lasketaan tällaiseksi? Sitä meiltä nimittäin löytyy, ja paljon.). Tarkoitan siis patsaita tai esineitä, mutta niillekään en sano missään tapauksessa ei ikinä.

Olin pitkään tuskastellut ruukkujeni kanssa. Minulla oli vain hyvin perinteisiä parin euron markettiruukkuja aina hätäisesti ostettuna. Väreinä loistivat musta ja valkoinen. Fiilistelin pitkään eri materiaaleista olevia ruukkuja, rouheita ja epätasaisia pintoja. Väreinä harmaan eri sävyjä, tummaa. Heittäydyin taas noiden värien kanssa ihan hulluksi, heh. Käsittelin ensi-innostuksessa monta ruukkua jo Kalkitir-maalilla, jolla sain epätasaisia pintoja vanhoihin ruukkuihin.

Kun pääsin valitsemaan Living 24_7.fi:stä itselleni muutaman oikeasti rouheita ja bohoja ruukkuja*, olin aivan innoissani. Ruukut ovat niin kauniita ja niissä on sitä jotain. Ne eivät ole vain ruukkuja. Ne ovat ruukkuja, jossa jokaisessa on oma mielenkiintoinen muotokieli, rouhea pinta ja kiehtova ulkonäkö. Nämä olivat juuri täydellinen boho-lisäys minun skandikotiini. Juuri sellainen pieni,rento twisti, mutta kuitenkin jollain tapaa aika isokin muutos.

*Ruukut (lukuunottamatta kolme pienintä tarjoilukärryssä) saatu bloginäkyvyyttä vastaan.

Ps. Instagramissani @2xilo starttaa tänään ihana arvonta yhteistyössä Living 24/7:n kanssa. Pysykää kuulolla!  Ja teillä on myös shoppailla koodilla ”ilo20”, jolla saat alennuksen koko Living24/7 verkkokaupasta 29.3 saakka. Ei koske outlet- ja kampanjatuotteita.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.