• ILMAINEN TOIMITUS AINA YLI 60 € TILAUKSILLE
Ostoskorissa ei ole tuotteita.

BLOGIYHTEISTYÖT & SISÄLLÖN TUOTTAMINEN

BLOGIYHTEISTYÖT & SISÄLLÖNTUOTTAMINEN

 Teen yhteistyötä sosiaalisen median eri kanavilla erilaisten yritysten kanssa. Yhteistyö voi olla yritykselle näkyvyyden lisäämistä, joka tapahtuu yrityksen kanssa sovitulla tavalla. Kuvaan paljon yrityksille tuotteita ja jaan niitä myös omissa sosiaalisen median kanavissa. Yhteistöihin liittyy useasti myös yhteisiä arvontoja, jotka järjestän omilla kanavillani. Kaikki omiin kanaviin tuodut sisältöyhteistyöt  täytyy kulkea luonnollisesti minun asettamieni yhteistyöfilosofiani ja linjavetojeni sisällä. Tuotan myös sisältöä yritysten Instagramiin tai Facebookiin yritysten kanssa sovituin ehdoin.

Yhteistyö sisustustuotteita myyvän Papurino yrityksen kanssa 2018.  Sisällön tuottaminen ja jakaminen omissa kanavissa yrityksen näkyvyyden lisääämiseksi.

 

 

Yhteistyö postereita myyvän Desenio yrityksen kanssa 2018.  Sisällön tuottaminen ja jakaminen omissa kanavissa yrityksen näkyvyyden lisääämiseksi.

Yhteistyö sisustustuotteita myyvän Living24/7 yrityksen kanssa 2018.  Sisällön tuottaminen ja jakaminen omissa kanavissa yrityksen näkyvyyden lisääämiseksi.

 

Yhteistyö karttapostereita myyvän Mapifulin yrityksen kanssa 2018. Sisällön tuottaminen ja jakaminen omissa kanavissa yrityksen näkyvyyden lisääämiseksi.

 

Yhteistyöjuhlatarvikkeita myyvän yrityksen Somiana kanssa 2018. Sisällön tuottaminen ja jakaminen omissa kanavissa yrityksen näkyvyyden lisääämiseksi.

 

 

Yhteistyö kauniita sisustus- ja käyttöesineitä myyvän yrityksen MaynFinland kanssa 2017. Sisällön tuottaminen ja jakaminen omissa kanavissa yrityksen näkyvyyden lisääämiseksi.

 

Yhteistyö sisustusesineitä myyvän MiaDesign yrityksen  kanssa 2017. Sisällön tuottaminen ja jakaminen omissa kanavissa yrityksen näkyvyyden lisääämiseksi.

 

 

Yhteistyö sisustusesineitä myyvän LukLabel yrityksen  kanssa 2017. Sisällön tuottaminen ja jakaminen omissa kanavissa yrityksen sesonkilahjapapereiden, paketointitarvikkeiden ja pakettikorttien näkyvyyden lisääämiseksi.

 

 

Yhteistyö sisustusesineitä myyvän OmaShop yrityksen  kanssa 2017. Sisällön tuottaminen ja jakaminen omissa kanavissa yrityksen näkyvyyden lisääämiseksi.

Yhteistyö lasten Poco-potkupyöriä valmistavan ja myyvän Puustalgia yrityksen kanssa 2017. Sisällön tuottaminen ja jakaminen omissa kanavissa yrityksen näkyvyyden lisäämiseksi.