Tarina

Moikka! 

Ihanaa, että olet päätynyt tänne. 2 x ilo -yrityksen takana toimin minä, Jenni.

2 x ilon tarina alkoi jo oikeastaan vuonna 2017 kun perustin ikään kuin "vahingossa" yrityksen ensimmäistä kertaa. Muutamista harrastusmielessä tehdyistä ja Facebookin kautta tutuille myydyistä korteista lähti sana niin nopeasti leviämään, että minun oli helppo hypätä mukaan ja lähteä kokeilemaan yrittäjyyttä. Se tarina päättykin hyvin, kohta 2 x ilolla oli jälleenmyyntiä ympäri kotimaan lähes sadalla eri jälleenmyyjällä ja asiakkaat löysivät tiensä verkkokauppaan. Julisteita, kalentereita ja kortteja läheteltiin kymmeniä, jopa satoja päivässä ympäri maan. Olin onnistunut melkein huomaamatta tekemään harrastuksestani minulle unelmieni työn.

Tarina sai jatko-osa kun tutustuin Xeralivingin yrittäjään Veeraan, joka oli tuolloin yrittäjä Vera-Vera nimisen yrityksen takana. Jotkut ehkä muistavat kuinka isot pyörät lähtivät pyörimään ja kohta meillä olikin yhteinen yritys, Xeraliving. Yhdistimme minun graafisen ja Veeran tekstiili -osaamisen. Yhteistä matkaamme jatkui 1,5 vuoden verran, kunnes elämäntilanteeni - tyttäreni syntyminen ja äidiksi tuleminen laittoi minut järjestelemään elämääni uudelleen.  Päädyin myymään oman osuuteni yrityksestä kokonaan Veeralle ja jatkamaan tavallisissa päivätöissä.

No, puolivuotta myöhemmin huomasin kaipaavani edelleen luovuuden pariin. Päivätyöni remontti- ja rakennusalalla on hyvin teknistä ja luova puoleni itsestäni pysyy päivät tiukasti säpissä. Siksipä päädyin tekemään 2 x iloa - paperituotteita uudelleen. Tällä kertaa pienemmin, sivutoimisena ja pelkästään korttien muodossa. Ihana pieni luova lisä, jota olen elämääni suuresti kaivannut! Ja niin, edelleen teemme yhteistyötä upean ystäväni Veeran kanssa, Xeraliving auttaa tuotteiden varastoinnissa ja jakelussa.

Yhteydenottolomake

Jälleenmyyjien sopimusehdot löydät täältä.