• ILMAINEN TOIMITUS AINA YLI 60 € TILAUKSILLE
Ostoskorissa ei ole tuotteita.

Viikkoni puhelinkuvina

Blogien lukeminen ja erityisesti aktiivinen seuraaminen ovat tainneet ihan yleisesti hieman vähentyä. Mikä sinänsä on näin bloggaajan näkökulmasta tosi harmi. Ja sitä osaakin olla ihan älyttömän kiitollinen jokaisesta teistä siellä. Ihanaa, että olette mukana.

Blogitarjonnan ollessa ihan valtavan suuri täytyy jokainen lukija ja seuraaja ansaita laadukkailla sisällöllä. Kuitenkin saman aikaan edelleen kuulutetaan vanhoja blogiaikoja, jolloin kaikki oli kotikutoisempaa ja monen mielestä myös aidompaa. Minun yksi blogipostauksien suosikeista on ehdottomasti muiden bloggaajien viikkokosteet ja erityisesti ne, jotka on kasattu kännykkäkuvista. Ehkä juuri sen takia, että niistä välittyy tietynlainen aitous ja rentous. Kuvakulmat eivät ole niin tarkasti mietittyjä ja asetelmat hiottuja. Ja viikkokoosteet tuntuvat kertovan enemmän bloggaajien tavallisesta arjesta ja elämästä, persoonista blogien takana.

Siispä päätin kokeilla sitä nyt myös itsekin. Ensimmäinen tällainen viikkokatsaus on hieman suppea, koska puhelimella kuvaamista täytyy opetella. Lähinnä siis sitä, että muistaa ottaa sen puhelimen esiin napatakseen kuvan. Nyt puhelimen kuvavirta täytyy lähinnä hääaiheisista screenshoteista inspiksen keräilyn seurauksena. Mutta laitetaanhan soimaan!

Kuvat 1 ja 2. Vietimme mieheni kanssa ihan pienesti syntymäpäiviäni. En ollut toivonut mitään. Tai oikeastaan olin sen verran, että ei muistaisi minua ”liian isosti”. Häätkin tulossa ja rahaa palaa muutenkin aivan tarpeeksi. Hän vei minut kuitenkin ihanalle, pienelle piknikille auringon laskiessa. Vähän kirsikoita, mansikoita ja tietysti skumppaa. Ja mitä parasta, hetki istahtaa rauhassa kahden ja jutella ilman häiriötekijöitä, kuten esimerkiksi likaiset tiskit altaassa tai imuri odottamassa. (Molemmilla oli sopivasti puhelimista akutkin loppuneet)

Kuvat 3 ja 4. Kolmas kuva on tuolta ihanalta aamiaselta Vallilasta, josta kerroinkin jo viime viikolla. Neljäs kuva taas kuvastaa täydellisesti viime viikkoa joka päivältä. Aurinko, läppäri ja lämpö. Töiden tekeminen tietokoneella ei ole vuoteen ollut näin ihanaa.

Kuivat 5 ja 6. Kesä, puisto, aurinko ja ystävät. Tarvitseeko edes sanoa enempää? Piknikit olivat näköjään tämän vuoden synttäriteema. Istuimme myös lauantaina hieman syntymäpäiviäni ihanien ystävieni kanssa.Nuo parhaimmat ihmiset, jotka tekevät elämästäni jo pelkällä olemassa olollaan niin paljon parempaa.

Kolmen suklaan kakun tein itse ja se oli herkullista jo lässähtäneenä. En nimittäin meinannut löytää ystäviäni puistosta (minun mielestä huonojen koordinaattien vuoksi;) ) ja marssin kakku kädessä niin pitkään, että se kerkesi jo sulaa aikamoisesti ennen tyttöjen löytämistä. Ja kylläpä puolet kakuista maistui vielä myös viereiselle piknik-seurueelle ja saimme samalla myös ehkä hieman piristettyä heidänkin puistoiluaan.

 

Mitäs olette mieltä? Haluatteko nähdä tällaisia viikkokoosteita jatkossakin? Ja taannoin koti vai kasvot postauksessa kun kyselin mielipidettä siitä, että lisäänkö lifestyletyylisiä postauksia lisää, oli kommenttinne ja viestien perusteella niille selvästi kysyntää. Nyt olenkin hieman lisännyt arkihöpinöitä ja sisustusaiheiden ulkopuolelle jääviä postauksia tekstien joukkoon. Vieläkö olette samaa mieltä, kodin lisäksi kasvojakin? 🙂 Ihanaa uutta viikon alkua.

xoxo Jenni

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.