• ILMAINEN TOIMITUS AINA YLI 60 € TILAUKSILLE
Ostoskorissa ei ole tuotteita.

NELJÄ KUUKAUTTA HÄIHIN

Jep, enää neljä kuukautta meidän avioliiton solmimiseen. Ja sitten seuraa kysymys, arvaatteko kuinka paljon häiden eteen on jo tehty järjestelyjä? Minulle epätyyppilliseen tapaan vasta tosi vähän. Heräsin vasta viime viikonloppuna tähän ajan juoksuun ja siihen, että ehkä asioille pitäisi tehdä jotain.

Pieni herääminen oli ihan hyvästä, nyt voin vetäistä to do-listalta kohdan hommaa pappi yli. Nyt siellä ei olekaan kuin enää 389 kohtaa. Nuo netistä tulostettavat listat ovat kyllä ihan huippuja ja ihan kamalia. Niissä on kyllä huolehdittu, että varmasti mikään ei jää huomioimatta, mutta sitten se taas kyllä oivasti lisäävät ahditusta, että näin paljonko näitä asioita pitää järjestää.

Ehkä tämä meidän rentous mitä tulee järjestelyihin, kuvaa hyvin meitä pariskuntana ja myöskin tulevia häitämme. Haluamme häistä intiimin ja rennon illan, vain lähimmäisten kera. Muodollisuudet pidetään mahdollisimman minimissä ja tilalle rentoa yhdessä oloa. Ehkä sitä vain eniten toivoo, että kaikki olisivat terveitä ja pääsisivät häihin. Ja että kaikilla olisi hyvä ja helppo olla, vaikka joukko tulee olemaan aika kirjava sekamelska ystäviä voisiko sanoa ”eri aikakausilta”.

Meidän rakkaustarina ei ole ollut kaikista helpoimmasta päästä ja uskoa toisiin on koeteltu. Ehkä se myös heijastuu järjestelyihin. Jotenkin pääasia, että saamme sinetöidä lupauksemme olla yhdessä lopun elämää on nyt tässä tärkeintä. Kompromisseja on tehty jo paljon hääpaikan valinnan suhteen ja niitä tullaan tekemään vielä varmasti paljon. Ja se ei oikeastaan haittaa. Vaikka olenkin visuaalisesti aika vaativa ja tiedän, että tulen vielä kuitenkin jossain vaiheessa heräämään siihen, että juhlasalillehan täytyy keksiä jotain ehostetta, niin osaan kyllä ottaa nyt aika lunkisti. Ehkä myös helpottaa se, että tiedän kyllä vahvasti oman makuni ja sen, että en joudu pompottelemaan eri vaihtoehtoja mielessä vaan sitten kun päätösten aika on, niin niitä osaan kyllä tehdä.

Mutta koska häihin on enää neljä kuukautta, olisi varmaan aika alkaa jo miettimään esimerkiksi pukua. Minulla on kyllä siitäkin aika vahva ajatus, minkälainen se voisi olla. Luulen, että liikkeestä/vuokraamosta en löydä sopivaa ja minun täytyisi varmaan jo pikapika alkaa etsimään sopivaa ompelijaa. En ole siis käytännössä tehnyt vielä elettäkään puvun eteen, käynyt sovittelemassa tai katselemassa. Vain muutaman Pinterest-tallennuksen olen onnistunut tekemään. Miehen osalta olemme jo päätyneet peruspukuun, vain se juhlavampi liivi puvun alle pitäisi etsiä.

Myöskin tässä kohtaa voisi varmaan alkaa jo miettimään puvun lisäksi häämeikkiä ja -kampausta. Niidenkään osalta en asialle ole tehnyt mitään muuta kuin muutaman inspiraatiokuvan tallennuksen Pinterestiin. Vaihtoehtoja tuntuu näiden tekijöille olevan niin paljon, että meinaan vähän ahdistua siihen. Kenen käsiin uskallan tuon tärkeän päivän meikin ja kampauksen antaa? Ai niin, olisihan se kiva kerrankin olla oikein prinsessa ja laittaa kynnet, ripset ja kulmatkin… Ja hiuksiakin pitäisi alkaa urakalla vaalentamaan, hmm..

Ja sitten ne somisteet. Kynttilät ja kynttilänjalat. Ja kukat. Minulla ei ole aavistustakaan minkälaisen kimpun haluaisin? Lisäksi haluaisin häihimme tooooosi paljon leikkokukkia. Siis ihan tosi paljon! Muuta en oikeastaan juuri haluaisikaan. Yksinkertaisia sommitelmia vähän sinne tänne. Pitäisikö näitäkin alkaa jo kilpailuttamaan?

Onneksi yksi iso asia on saatu lyötyä aika lailla jo lukkoon. Nimittäin ruoka. Se tulee Korjaamon puolesta suoraan, joten olemme saaneet vain luetella listaa toivomuksistamme. Mutta sitten kuitenkin irrotimme jälkiruoan pois menusta ja se kokonaisuus pitäisi alkaa kehittelemään. Siihen minulla on suuria suunnitelmia, mutta katsotaanpas mihin rahkeet (ja rahat :D) riittävät.

Mitäs kaikkea muuta isoa ja tärkeää olen unohtanut? Ja jos teillä on jotain vinkkejä heittää johonkin yllä mainittuihin asioihin tai tekijöihin, niin otan enemmän kuin mielelläni niitä vastaan. <3

Ps. Kuvitin tekstin kuvilla, jonka tyyppisiä kuvia toivoisin meidänkin häistämme ikuistettavan. Herkkiä, kauniita, hauskoja, paljon yksityiskohtia ja epätyypillisiä rajauksia. Plaah, tästähän tuli mieleeni se yksi iso järjestettävä asia, valokuvaajahan myös olisi ihan kiva! Ensimmäiset kahdeksan kuvaa täältä ja loput kahdeksan täältä.

3 kommenttia artikkeliin ”NELJÄ KUUKAUTTA HÄIHIN”

  1. Kirjoitin just eilen blogiini 5 vinkkiä siitä miten hääparit voi löytää sopivan kuvaaJan. Vilkaisepa kun ehdit 😊 SulLa on jo niin selkeä näkemys miLlaisia kuvia haluat, että varmasti löydät kuvaajan 😊https://jennituominenphotography.myportfolio.com/miten-valita-haakuvaaja

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.