• ILMAINEN TOIMITUS AINA YLI 60 € TILAUKSILLE
Ostoskorissa ei ole tuotteita.

GRAAFINEN SUUNNITTELU

2 x ilo design, graafinen suunnittelu, korttisuunnittelu, kortit, pakettikortit, kortti, pakettikortti, suunnittelu

G R A A F I N E N   S U U N N I T T E L U

Olen tehnyt paljon graafista suunnittelua yrityksille ja kuluttajille laidasta laitaan. Hääkutsuja, logoja, erilaisia kortteja monenlaisiin tilanteisiin. Käytän graafisessa suunnittelussa paljon erilaisia tekniikoita ja yhdistelen niitä rohkeasti. Käytössäni ovat laadukkaat kuvan käsittelyohjelmat sekä käytän paljon myös vesivärejä, tusseja, akryylimaaleja, hiiltä ja käytössä on ollut jopa kynsilakkoja. Mielenkiintoisia pintoja rakentuu siis monin eri tavoin ja kokeillen, mutta lähtökohtana aina ennen kaikkea asiakkaan toiveiden ja ajatusten toteuttaminen parhaalla mahdollisella tavalla. 


Rakennusliike Lehto -yritykselle ”Onnea uuteen kotiin” -kortti 2018. Kortti on toteutettu persoonallisella ja modernilla pistetekniikalla. Kortin kuvaan on piiretty Lehdon rakentama asiakkaiden uusi koti, joten kortti on myös ihana muisto uuteen kotiin muuttaville.

PAKETTIKORTTIKIRAHVIT
ONNEAUPEASTASUORITUKSESTA

ONNEAIHANA

Pakettikorttien suunnittelu LukLabel -yritykselle 2018. Luklabel toivoi erityisesti kuvallisia pakettikortteja tekstiä sisältävien korttien sijaan.


Pohjola rakennus Uusimaa rakennusalan yritykselle suunnittelemani ”Onnea uuteen kotiin” -kortti 2018. Persoonallinen muistaminen asiakkaille lähetettäväksi kun pääsevät muutamaan heidän rakentamaansa uuteen kotiin.


Musiikkipolku yritykselle logo verkkosivuille ja käyntikortin suunnittelu 2018. Musiikkipolku tarjoaa musiikin eri palveluja säestämisesta viulun soiton opetukseen. Logolla pyrittiin tuomaan tämä laaja-alaisuus esille.