• ILMAINEN TOIMITUS AINA YLI 60 € TILAUKSILLE
Ostoskorissa ei ole tuotteita.

Vuodessa opittua

Tänään aamulla istuin bussissa kohti keskustaa. Kävin viemässä ihan henkilökohtaisesti muutaman taulun asiakkaalle ja hiukan keventämässä taakkaa harteilta terapiassa. Istuin bussissa kerrankin ilman luurin näpräystä. Olin ja ajattelin vain. Mietin taas mennyttä vuotta. Mietin myös tulevaa vuotta. Mietin miltä minusta tuntui, kun ajattelin noita menneitä ja tulevia. Mitä toivoisin (tänään) 27-vuotiaan Jennin elämään.

Parina viimeisenä syntymäpäivänä en ole toivonut oikeastaan mitään muuta kuin helpompaa tulevaa vuotta. Ja valehtelematta, tuli se mieleeni ensimmäisenä toiveena myös tulevalle vuodelle kohti 28 vuoden ikää. En halunnut kuitenkaan tyytyä enää tänä vuonna siihen. Paljon olen kuitenkin viimeisen vuoden aikana oppinut ja paljon myös ihania asioita on tapahtunut. Ylös päin on tultu.

Lähtökohdat tulevalle vuodella ei ehkä ollut parhaimmat mahdolliset viime vuoden syntymäpäivänä. Vietin sen ja pari kuukautta lisää kesästä sairaalassa. Kesä jäi ehkä hieman välistä. Siitä lähtökohdasta jos lähdetään, voisi ajatella vuoden olleen aika nousujohteinen.

  • Muutimme Helsinkiin ja kotiuduimme hetkessä, perustavaa laatua ehkä isoin muutos arkeemmme.
  • Maailman ihanin ja huomaavaisin mies pyysi minua vaimokseen. Saatoin sanoa kyllä.
  • Perustin yritykseni ja se on vieläkin pystyssä!
  • Pidin ensimmäisen oman näyttelyn ja olin osana 100-vuotiaan itsenäisen Suomen virallista juhlaohjelmaa.
  • Onnistuin luomaan (pienellä avustuksella) kivat verkkosivut, verkkokaupan ja monta uutta mallistoa.

Aikamoisia muutoksia siis. Mutta hyviä muutoksia. Yllä mainittujen lisäksi olen saanut kuluneen vuoden aikana tutustua moneen uuteen ihmiseen, jonka oikeastaan Helsingissä asuminen ja (paljolti myös blogi) on mahdollistanut. Olen motivoitunut urheilusta ja saanut pidettyä säännöllistä sali- ja juoksurytmiä yllä jo yli puoli vuotta. Olen oppinut myös ottamaan yleisesti rennommin ja stressaamaan vähemmän. Ehkä isoin muutos on kuitenkin se, että olen oppinut hieman paremmin elämään itseni kanssa.

Tuleva vuosi 27-vuotiaalle Jennille on oikeastaan aika tuntematon. Pitkästä aikaa olen vähän luottavaisempi, mutta samalla en tiedä yhtään mitä odottaa. Tuleva vuosi tulee varmasti näyttämään suunnan yrityksen, mieleni ja yleisesti elämän laadun kehittymiselle. Olen todella toivekas, mutta samalla jalat maassa tulevan vuoden suhteen. Mutta mikä parasta, yhdestä asiasta voin olla ainakin varma. Tulevan vuoden aikana minusta tulee vaimo ja saan kasvaa vuoden vanhemmaksi rinnallani upein ihminen, ketä tiedän.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.