• ILMAINEN TOIMITUS AINA YLI 60 € TILAUKSILLE
Ostoskorissa ei ole tuotteita.

PARASTA JUST NYT

  1. Lappi ja sen lumo. Kirjaimellisesti. Kyllä tippuu sydämeltä ainakin sata murhetta laduille ja rinteeseen näissä maisemissa ja meille suoduista kauniista keleistä täällä. Terkkuja siis paratiisista!
  2. Yhtä aikaa aivan ihanalle ja kamalalle tuntuvat lihasjumit. Tuntureilla on hiihdetty lukematon määrä kilometrejä ja se tuntuu kyllä joka paikassa. Mutta kuinka ne tuntuvatkaan vasta mökillä, laduilla keskittyy vain imemään kaiken sen ulkoilman ja upeat, sydäntä salpaavat maisemat. Ai niin, kyllähän ne lihakset ovat olemassa oloaan tai niiden puuttumista huutaneet vähintäänkin jokaisen puolikkaan kilometrinkin nousun jälkeen.
  3. Löysin vinkkien kautta (puhelussamme ainakin) aivan ihanalta kuulostavan ompelijan, jonka kanssa näemme ensi viikolla ja alamme tosissaan suunnittelemaan minun hääpukua. Kuinka jännittävää!
  4. Uusi korttimallisto ja sen tuomat tilaukset. On aina yhtä jännittävää avata aamulla tilauskanta ja katsoa tilanne. Ehkä tylsälle kuulostavat pakkauspuuhat ja kuorien kiikuttaminen postiin on vain edelleenkin tosi kutkuttavaa. Miettiä miten kuoren saaja reagoi avatessaan kuoren. Hui!
  5. Hääsuunnitelmien hahmottuminen ja koko ajan päivä päivältä rakentuvat järjestelyt. Nyt olen toden totta laittanut sähisemään ja asiat alkavat järjestyä. Iso kuva päivästä alkaa olla kohta valmiina ja voi alkaa keskittyä pienempiin yksityiskohtiin.
  6. Ihanaa siskoaikaa, kuinka parasta onkaan viettää aikaa kunnolla monta päivää täällä Lapissa yhdessä siskojen kanssa.
  7. Tätä lumista Lappia on jäljellä vielä kaksi päivää! Aion ottaa ilon irti ja palata tiistai-iltana Helsinkiin virkistynein mielin (ja uskomattoman kipein lihaksin) takaisin työn ja arjen pariin.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.