• ILMAINEN TOIMITUS AINA YLI 60 € TILAUKSILLE
Ostoskorissa ei ole tuotteita.

Ihana, kiireinen arki.

Viimeiset pari viikkoa ovat olleet kyllä aika hurjia. Pääsiäinen vielä sekoitti mukavasti pakkaa ja tuntuu, että koko ajan on kiire johonkin ja jotain on tekemättä. Enkä kyllä ole sinut noiden tunteiden kanssa! Minusta on parasta olla vähän etumatkassa töiltä. Tiedättekös, blogissa valmiina monta luonnosta odottamassa, paljon kuvia valmiiksi käsiteltynä ja paljon uuden malliston luonnoksia koneella, joita lähteä työstämään. Jos vain voisin, välttäisin mielelläni kaikki illalla väsyneenä tehdyt työt ja seuraavana päivänä painavat deadlinet. Mutta tätä on kai yrittäjyys, I guess.

Oikeastaan hassua tulla kirjoittamaan tänne ihan vain näin. Ilman mitään virallista aiheitta. Olen istuttanut päähäni ajatuksen, että jokainen postaus täytyy olla rakennettu tarkasti jonkin aihealueen ympärille. Näin niitä näitä näpyttäminen tuntuu hieman vieraalta.

Vaikka viikot ovatkin olleet kiireisiä, ovat ne sisältäneet paljon ihania juttuja. Olen todella innoissani uudesta korttimallistosta ja sen tuomasta tilauksista. Myös hääjärjestelyjä on tapahtunut paljon viime viikkojen aikana. Sekä tietenkin pääsiäisenä vietetty aika Savossa miehen sukulaisilla oli mitä parasta terapiaa työn täyteisen arjen keskelle.

Vielä muutaman pykälän extrastressiä toi eilen ex temporee varatut lennot Lappiin. Päätimme lähteä hiihtämään, laskemaan ja nauttimaan keväästä tuntureiden keskelle. Aamulla olisi viideltä herätys ja nenä kohti lehtokenttää. Tiistai-iltana tulemme takaisin, joten kaksi työpäivää on pitänyt yrittää puskea etukäteen läpi.

Mutta hei, tässäpä minulta sinulle muutama vinkki kiireisen elämän keskelle! Muutama pieni juttu, jotka auttavat hallitsemaan kiireistä ja rasittunutta mieltä, jotka olen todennut todella toimiviksi ainakin itselleni.

-Muistilaput, puhelimen muistutukset, to do-listat ja kalenterimerkinnät. Takaraivossa roikkuvat menemiset ja muistamiset ovat pahinta myrkkyä stressaantuneelle.

-Illalla pitkään haudutettu kofeiiniton rooibos. Ja tietysti maidolla ja hunajalla.

-Puhelin ja muut ärsykkeet veks ja täysi keskittyminen asioiden hoitoon täsmällisesti ja järjestelmällisesti asia kerrallaan pois alta.

-Kuntosali. Vaikka olisi kuinka kiire, etsin aina edes sen 45 minuuttia kunnon treenille. Paras pään puhdistus keino.

-Jalkahieronta. Stressaantuneena minun on hyvin vaikea rauhoittua ja saada unen päästä kiinni. Pyörittelen päässäni asioita mitä pitäisi tehdä. Ja myöskin inspiraatio saattaa monesti iskeä juuri silloin kun pitäisi nukahtaa ja alan mielessäni innostuneena hahmottelemaan esimerkiksi tulevia postereita. Yritäpäs siinä sitten hillitä mieltäsi! Ehkä parhain rentoutumiskeino ikinä siihen on jalkahieronta. Siihen tietysti tarvitaan myös siihen suostuva avopuoliso, heh. Monta kertaa olen kuitenkin herännyt aamulla jalkopäästä.

-Mustan huumorin viljely. Kaaokseen selättämisen keskellä kunnon röhönaurut ja puujalkavitsit piristävät mieltä. Älkääkä huoliko, kyllä minä odotan aina miehen töistä kotiin ennen kuin alan kunnolla vitsailemaan.

Ihanaa viikonloppua teille. <3

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.