• ILMAINEN TOIMITUS AINA YLI 60 € TILAUKSILLE
Ostoskorissa ei ole tuotteita.

#EIMINULTAPOIS

Julkaisin lauantaina Instagramissa hetken mielijohteesta kuvan, jonka kuvateksti meni näin: ”Koska toisen auttaminen ei ole itseltä koskaan pois, ajattelin lanseerata #eiminultapois -kampanjan! Ihana ilta-aurinko ja luonnosta kerätty kimppu ilostutti ja tuli tunne, että haluan tehdä jotain hyvää. Uskon edelleenkin vahvasti, että jaettu ilo on kaksinkertainen ilo ja hyvä kantaa hyvää. Siispä sanoista tekoihin. Meitä suomalaisia pienyrittäjiä on valtavan paljon ja haluaisin tukea sekä auttaa ihmisiä löytämään uusia ihania brändejä. Koska Instagram on tehnyt uusien tilien löytämisen todella haastavaksi, olisi ihana auttaa muita saamaan näkyvyyttä ja tuoda uusia brändejä enemmän ihmisten tietoisuuteen. Pyydänkin, että ilmiannat kotimaisen jollakin tapaa sisustukseen liittyvä pienyrittäjän instatilin, josta haluat meidän kaikkien tietävän. Kerään kaikki yhteen ja teen listauksen blogiin ja storyyn! Autetaan toinen toisiamme löytämään ihania tekijöitä ja inspiroitumaan toistemme tarinoista.”

Enpäs arvannutkaan millaisen vastaanoton tuo postaus sai. Ihan mielettömän, kiitos jokaiselle.Tulen siis tekemään postauksen, johon kerään yrityksiä mitä ihmiset ilmiantoivat. Jos ihan rehellisiä ollaan, niin sehän lähti vähän käsistä 😀 Yrityksiä tuli niin paljon, että minun pitää jaotella niitä useampaan postaukseen. Mutta pidetään lupauksesta siis kiinni. Ja miten mahtavaa, että nyt pääsette näkemään listan, johon on kerätty hurjan paljon taitavia suomalaisia pienyrittäjiä. Minulle itselleni tuli monta uutta uskomattoman ihanaa tekijää vastaan ja luulen, että niin myös teille.

Tosi ihanasti useampi yritys lähti myös kampanjaan mukaan omalla tilillään, mikä oli aivan mahtavaa. Toivon tämän ajattelutavan inspiroivan mahdollisimman monia. Ajattelen myös, että tämä #eiminultapois voisi rantautua ihan kaikkialle. Kuin pienillä asioilla me voimme tehdä toisten päivistä paremman. Toisen kehuminen tai arvostuksen ilmaiseminen on niin helppo pitää itsellään. Mutta se olisi myös todella helppo sanoa ääneen ja se voi parhaimmassa tapauksessa pelastaa jonkun päivän. Nyt pyytäisin myös teitä jokaista kuluttajaa miettimään tuota ajatusta. Tiedän, että jokainen pienyrittäjä arvostaisi pelkästään jo pientä kommenttia, suosittelua ja tykkäystä ihan valtavasti. Miksi siis pantata niitä? Tai jos ystäväsi näyttää tosi kauniilta, miksi et kertoisi sitä hänelle? Tapoja auttaa ja ilahduttaa ilman rahallista korvausta on niin valtavasti kun antaa vain mielikuvituksen lentää. Ja juuri nuo palautteet, suositellut ja kommentit tuntuvat usein kaikista parhaimmalta. <3

Joku voi pitää ehkä tyhmänä kun tämä listaushan tulee pitämään sisällään myös monta ns. kilpailijan nimeä. Mutta uskon, että jokaiselle meille löytyy ne omat, oikeat asiakkaat. Haluan kitkeä pois ajatuksen, että toisten esiin nostaminen, auttaminen tai tukeminen olisi jollakin tapaa haitallinen omalle yritykselle. Olen ehdottomasti sitä mieltä, että meidän pienten pitää pitää pienten puolta ja auttaa toinen toisiamme. Isot yritykset pystyvät valtaviin kampanjoihin runsailla markkinointibudjeteillaan, kun taas me pienet toivomme, että voi kun meidän ahkeruus huomattaisiin. Olen aina vahvasti uskonut siihen, että muiden auttaminen ei ole koskaan itseltä pois, päinvastoin se antaa niin paljon.

Siispä miten on, olettehan mukana?

xoxo Jenni

2 kommenttia artikkeliin ”#EIMINULTAPOIS”

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.