2 x ilo design team

Suunnittelussa yhtenä tärkeänä osana minulla on 2 x ilo design team, joka koostuu 13 upeasta naisesta ympäri maan. Tiimiläiset ovat hyvin erilaisista lähtökohdista, niin iältään, kotipaikkakunnaltaan, perhetilanteeltaan kuin ammatiltaan, mutta kaikkia heitä yhdistää intohimo kotimaisen design-tuotteiden suunnitteluun ja kehittämiseen sekä rakkaus sisustamiseen ja kodin estetiikaan. Yhdessä punnitsemme erilaisia vaihtoehtoja tuotteiden suunnitteluvaiheessa ja haluamme kaikki yhdessä maksimoida kauneuden ja käytännöllisyyden.

Hanna palosaari

26 v.

 
Ammatti: Asiakaspalvelija. Toimin liikuntakeskuksen vastaanotossa vastuuhenkilönä. Taskusta löytyy myös personal trainerin paperit.
 
Kodin sisustusfilosofia: Ajattomuusja kestävyys. Haluan sisustaa kotimme niin, että viihdymme siellä itse hyvin. Haluan sisustuksen päälinjoilla tuoda rauhaa, mutta kuitenkin pienillä sisustusratkaisuilla tarvittaessa luoda uutta ja räväköittää ilmettä. Päävärinä on valkoinen, johon kontrastia tuo musta sekä maanläheiset sävyt. Rakastan viherkasveja, joten niitä luonnollisesti kotoamme löytyy.
 
Kodin sisustustyyli: Modernin skandinaavinen taitaapi asettua tyylillisesti lähimmäs.
 
Tiimissä mukana, koska: Arvostan yrittäjyyttä ja erityisesti Jennin yritys sekä ihana ja yritteliäs persoona sen takana tekivät vaikutuksen samantien. Tuotteet ovat sellaisia, mitkä miellyttävät omaa silmää kovasti ja se oli myös yksi syy, miksi mukaan halusin. Koen, että pystyn antamaan uutta näkökulmaa tuotteisiin ja haluan olla mukana tukemassa todella hyvin alkanutta polkua yrittäjänä. Kaiken kaikkiaan ajatus ryhmässä mukanaolosta oli samantien mukaansatempaava ja on jo tähän mennessä ylittänyt odotukset! Yhdessä saamme varmasti paljon aikaan
 
Kodin sisustusratkaisuihin vaikuttaa: Minä ja avopuolisoni.

Sanna Vennelä

35 V.

 
Ammatti: Tradenomi, sisustusalan artesaani, yrittäjä
 
Kodin sisustusfilosofia: Pyrin sisustamaan vanhan rintamamiestalomme (ikuisuusremontti) henkeen sopivalla tavalla. Vihreät arvot kulkevat mahdollisuuksien mukaan mukana sisustamisessa. Käytän paljon luonnonmateriaaleja, viherkasveja ja yhdistelen keskenään uusia kalusteita, kirppislöytöjä ja perintöaarteita. Tarvittaessa entisöin ja verhoilen vanhoja kalusteita. Jos hankin uutta, panostan laadukkaisiin materiaaleihin ja aikaa kestävään muotoiluun.
 
Kodin sisustustyyli: Boheemin skandinaavinen, rento ja kodikas. Musta/ valko/ harmaa/ puu/konjakki, ripaus vihreän ja sinisen sävyjä.
 
Tiimissä mukana, koska: Todella mielenkiintoista olla mukana luovan alan projekteissa myös oman yrityksen ydinalueen ulkopuolelta. Uskon, että luovuus ja ideointi oman työn ulkopuolella ruokkii luovuutta myös omissa töissä. Lisäksi haluan ehdottomasti kannustaa muita naisyrittäjiä ja uskon yhteistyöverkostojen voimaan. Molemmat hyötyvät jos esimerkiksi itse voin käyttää Jennin tuotteita omissa projekteissani ja samalla tuotteet saavat näkyvyyttä ja voivat tavoittaa uusia asiakkaita.
 
Kodin sisustusratkaisuihin vaikuttaa: Itse olen päävastaava meidän remontti/sisustusasioissa, mutta miehenkin mielipidettä kuullaan. 5-vuotias tytär on vasta alkanut ilmaisemaan mielipiteitään sisutuksen suhteen, kuten toivomalla prinsessasänkyä.  2- vuotias poika ei onneksi vielä ymmärrä näiden asioiden päälle. Alma-bokseri on osallistunut remontointiin/sisustamiseen tuhoamalla muun muassa väliovia ja seinäpanelointia.

Anna Alakärppä

37 v.

 
Ammatti: Sisustus-tekstiili muotoilija (AMK)
 
Kodin sisustusfilosofia: Pyrin sisustamaan aikaa kestävillä ratkaisuilla ja mielelläni panostan kotimaisuuteen, laatuun ja ajattomiin tuotteisiin. Mielummin olen ilman ja säästän, kun ostan ns. väliaikaista. Haluan tuoda sisustukseen persoonallisuutta pientuotteilla, taiteella ja omien/läheisten tekemillä käsitöillä.
 
Kodin sisustustyyli: Kuvailisin ehkä skandinaavinen, muttei pelkistetyn minimalistinen. Pääväri katosta lattiaan valkoinen, ripauksella mustaa, harmaata, messiinkiä ja puuta. Ei mikään “katalogi” sisustus, vaan sekoitus eri valmistajien ja aikakausien tuotteita.
 
Tiimissä mukana, koska: Haluan olla edistämässä omalta osaltani Jennin yrittäjyyttä (koska pidän hänen persoonasta ja töistä), ja sen lisäksi jos oman kokemuksen, ammattitaidon ja koulutuksen ansiosta voin antaa vinkkejä tuotekehittelyyn kaupallisesta näkökulmasta niin mielelläni annan ja jaan. (Olen suunnitellut tuotteita massatuotantoon, joten siltä puolelta kokemusta löytyy useammalta vuodelta).
 
Kodin sisustusratkaisuihin vaikuttaa: Itseni lisäksi aviomies ja kääpiövillakoira.

Sylvia Malmberg

23 v.

 
Ammatti: Lähihoitaja.
 
Kodin sisustusfilosofia: Sisustan kotiamme sillä ajatuksella, että sisustusratkaisut olisivat ajattomia ja kestäisivät kulutusta. Kotimaisuus, laatu ja tietenkin kauneus ovat plussaa. Yritän välttää heräteostoksia ja miettiä mikä olisi juuri meidän kotiimme hyvä.
 
Kodin sisustustyyli: Sanoisin, että moderni ja skandinaavinen.
 
Tiimissä mukana, koska: Kun tästä tiimistä kuulin, innostuin heti tosi paljon! Haluan olla omaltaosaltani edistämässä Jennin yrittäjyyttä. Rakastan itse kaikkea sisustukseen liittyvää ja nämä tuotteet ovat vieläpä kauniita ja juuri omaa silmää miellyttäviä. Jenni vaikuttaa myös tosi ihanalta ja lämpimältä ihmiseltä!
 
Kodin sisustusratkaisuihin vaikuttaa: Minun lisäksi aviomies ja 2-vuotias poikamme.