2 x ilo:n tarina alkoi varsinaisesti keväällä 2018. 2 x ilo design on persoonallista ja skandinaavista taidetta herkällä twistillä. 2 x ilo design on tuotteita, joiden suunnittelun keskiössä ovat olleet kauneus ja käytännöllisyys.

Hei sinne, , että olet täällä.

Olen Jenni Hakkarainen, yrittäjä 2 x ilo:n takana. Minulla on vajaan kymmenen vuoden historia sisustus- ja kiintokalustesuunnittelun puolelta ja estetiikka sekä kotien kauneus ja käytännöllisyys ovat olleet aina minua lähellä.

Suunnittelen ja toteutan kaikki tuotteet itse, jotta tuotteissa säilyy oma taikansa ja ainutlaatuisuus. Tuotteissa näkyy vahvasti minun omaleimainen tyyli tehdä taidetta kotiin ja käyttäjälle.

2 x ilo design on nuoren suunnittelijan rohkeita kokeiluja, uusien tekniikoiden ennakkoluulotonta yhdistelyä sekä persoonallista otetta taiteen valmistamiseen. 

2 x ilo nimi tulee sanonnasta “jaettu ilo on kaksinkertainen ilo”. Haluamme valmistaa tuotteita, joiden avulla kerrot helposti välittäväsi ja ne toimivat oivana viestin välittäjän silloin kun sanat eivät riitä. Uskomme vahvasti jaetun ilon sanomaan ja halumme luoda tuotteillamme hyvää mieltä. 2 x ilo design tuotteissa näkyykin vahvaasti rakkaus ja välittäminen eri muodoissa. Tuotteissa on nostettu esiin elämän peruspilareita; koti, perhe, rakkaus, tuotteissa esintyy paljon herkkiä tekstejä sekä herkkiä kuvaiheita. 

2 x ilo on jaettuja iloja. jaettu ilo on taas kaksinkertainen ilo. 2 x ilo design tuotteiden suunnittelu on meille intohimo ja tuotteiden suunnitteluun on vahva palo ja inspiraatio. tuotteiden suunnittelu, taiteilu ja valmistaminen on meille ilo, jonka haluamme kanssanne jakaa. 2 x ilo design tuotteilla kerrot myös helposti välittäväsi ja ne toimivat oivana viestin välittäjänä silloin kun sana eivät riitä.

Yrityksemme tärkeimmät arvot ovat rehellisyys, aitous ja avoimuus. Haluamme, että pystymme jatkamaan samaa aitoa ja rehellistä kieltä kuin itsessään jo tuotteemme ovat; aina tuotteiden suunnittelusta ja valmistuksesta koko matkan asiakkaan kotiin saakka. 

Haluamme kaikesta toiminnassamme olla mahdollisiman helposti lähestyttäviä ja suomalaista herkkyyttä kuuntelevia. 

Haluamme tuoda kaunista ja käytännöllistä taidetta jokaiseen kotiin. Haluamme suunnitella tuotteita, jotka kolahtavat.  Tuotteemme ovat sinulle, joka arvostat ennen kaikkea kodissasi selkeyttä, estetiikkaa, järjestystä ja kauniita yksityiskohtia.

Uskomme kuitenkin, että taide kuulu kaikille, jokaiseen kotiin. Uskomme, että löydät tuotteistamme jotain, joka tuo sinulle valtavasti iloa. Uskomme, että jaettu ilo on kaksinkertainen ilo.

Pyrimme tuomaan tuotteemme mahdollisimman aidosti ja realistisesti esille verkkosivuillamme. Uskomme, että hyvin esille tuodut tuotekuvaukset ja tarkat tuotekuvat asiakkaalle varmistavat tuotteen laadun jo ennen toimitusta.

 

 

Kaikki tuotteet suunnitellaan, valmistetaan ja myös painetaan Suomessa. Suomessa valmistamisella varmistamme laadun sekä minimoimme kuljetuksista aiheutuvat ympäristölle haitalliset saasteet.