• ILMAINEN TOIMITUS AINA YLI 60 € TILAUKSILLE
Ostoskorissa ei ole tuotteita.

STYLE & INTERIOR

STAILAUS JA SISUSTUSSUUNNITTELU

 

Haluan olla mukanasi luomassa mahdollisimman esteettisiä, viihtyisiä, toimivia ja kestäviä tiloja, jotka inspiroivat. Julkisisissa tiloissa sisustus ja stailaus on osana luomassa brändi-imagoa ja tukemassa yritystoimintaa. Toimin pääkaunkiseudulla ja haluan auttaa sinua luomaan kauniimpia tiloja ja kokonaisuuksia. Sisustus- ja stailauspalveluni sisältävät aina ilmaisen arvioinnin. Keskityn stailaamaan liiketiloja, messuosastoja, ja myyntikohteita. Suunnittelen mös isompia kokonaisuuksia ja tiloja. Olen ollut mukana suunnittelemassa myyntikohteiksi tulleita rivitaloja, kerrostaloja sekä luhtitaloja. Olen suunnittelut sisustukset myös 29-huoneisen hotellin sekä premium asuntoja.

Sisustussuunnittelussa ja stailauksessa tärkeintä on arki ja toimivuus, oli kyse liiketilasta tai kodista. Jokaisen kohteen suunnittelu lähtee ajatuksella löytää kohteeseen toiminnalliset ja arkisen elämän toimintoihin parhaiten istuvat materiaalit ja ratkaisut. Suunnittelijana unohdan oman skandinaavisen tyylini ja suunnitelmat lähdetään toteuttamaan aina asiakaslähtöisesti asiakkaan omien tyylimieltymyksien mukaan. Suunnittelijana kokoan yhteen toiveesi ja ajatuksesi ja varmistan eheän lopputuloksen. Minä tuon rohkeasti näkemykseni ja erilaiset vaihtoehdot asiakkaalle ilmi kohteen suunnittelussa. Lisäksi minä pidän huoli, että tyyli ja ilme pysyy yhteinäisenä koko matkan ajan ja tyyli on loppuun asti viimeistelty.

Kahdeksan vuotta kaluste- ja tilasuunnittelun (uudiskohteista aina täysremontteihin) parissa työskelleenä on remontoiminen, tilan hahmottaminen, lvis-perustiedot, seinä- ja pohjarakenteet sekä yleinen materiaalituntemus suunnittelutyössäni ehdoton etu  ja antaa arvokkaana kokemuspohjana lisäarvoa myös suunnitteluun. Jokaisella tilalla on omat funktionsa ja ne täytyy ottaa huomioon koko ajan suunnittelussa. Julkisten tilojen omat säännöt ja vaatimukset ovat  myös suunittelussani huomioitu.

 

Ota yhteyttä Conctact-sivulla tai sähköpostilla [email protected] niin kartoitetaan tilanne!