• ILMAINEN TOIMITUS AINA YLI 60 € TILAUKSILLE
Ostoskorissa ei ole tuotteita.

UUSI KORTTIMALLISTO

Ihanaa, se on vihdoin valmis ja painettu, uusi korttimallisto siis. Ja löytyy nyt myös verkkokaupasta!

Olen tänä keväänä käyttänyt paljon aikaa uusien tuotteiden suunnitteluun ja tulossa on lisää kortteja sekä valtava määrä printtejä. Olen käyttänyt suunnitteluun paljon aikaa ja haluan, että jokainen uusi tuote verkkokaupassa on juuri sellainen, minkä takana voin seisoa 100 %sesti. Meidän Suomi -projektissa painoi aika kovasti aikataulu vastaan ja nyt ensimmäistä kertaa olen siinä tilanteessa, että minulla on oikeasti aikaa suunnitteluun ja lopputuloksen viimeistelyyn.

Nyt uusi korttimallisto on tehty asiakkaiden toiveiden, tämän hetkisten trendien ja kysynnän perusteella, mutta tietenkin minun omalla tyylilläni höystettynä. Jokaisessa kortissa näen selvästi sitä minun omaa tyyliäni.

Tässä kortissa on käytetty aika erikoistakin tekniikkaa. Nimittäin tuo musta-valkoinen osio on tehty kynsilakalla ja akryylimaaleilla. Viimeistely sitten koneella. Aina on hyvä hetki kertoa jollekin tärkeälle, että rakastaa!

Tämän kortin tausta on taas syntynyt vesiväreillä ja tykkään kyllä hirveästi. Jotenkin herkkä teksti ”kaunis pieni ihminen, olet ainuntlaatuinen” ja tausta sopivat minusta todella hyvin yhteen.

 

Alla vielä kaikki uudet kortit ja niiden nurja puoli. Voi kun saisin teille kaikille nämä käteen, niin näkisitte miltä nämä oikeasti näyttävät. Ovat nimittäin niin paljon paremman näköisiä kädessä kuin ruudulla.

Mitäs tykkäätte? <3

2 kommenttia artikkeliin ”UUSI KORTTIMALLISTO”

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.