• ILMAINEN TOIMITUS AINA YLI 60 € TILAUKSILLE
Ostoskorissa ei ole tuotteita.

Pakettikortit

Hei ihanaiset. Elämä tuntuu just nyt olevan kaikilla aika ihanaa. Somessa saa seurata onnellisten ihmisten päivityksiä ja fiilistelyjä kesästä. Nämä kelit tuntuvat tekevän ihmeitä jokaisen mielialoihin ja yleiseen elämän asenteeseen. Ja näin väistämättä on ehkä hieman käynyt itsellenikin. Ainoastaan viime viikkoinen armoton kesäflunssa on latistanut tunnelmaa. Eilen yritin pitkästä aikaa hieman jo treenailla ja tänä aamuna kurkku muistutteli heti, että otapa iisisti.

Jotain täällä kulisseissa on kuitenkin tapahtunut ja tässäpä onkin uusin tuoteryhmä shoppissa, nimittäin pakettikortit. Niitä löytyy nyt kahdeksan erilaista ja ovat tilattavissa yksittäin tai settinä. Aika oiva setti kaappiin yllättävien tilanteiden varalle, vaikka näin itse sanonkin. Paketti saa aivan erilaisen ilmeen kun sen kruunaa kauniilla pakettikortilla.

pakettikortit, pakettikortti, 2xilo, 2xilodesign

Ja hei!! Harmikseni sain kuulla, että verkkokauppasani oli ollut isoja ongelmia viime viikolla. Tilauksia ei saanut hetkeen läpi, mutta bugi onneksi löytyi ja saatiin hoidettua. Tästä harmittavasta häiriötekijästä johtuen haluaisin tarjota teille (tilausta yrittäneille) koodilla ”anteeksi” -20% kaikista tuotteista perjantaihin 25.5 saakka. Suurimmat pahoitteluni. <3

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.