• ILMAINEN TOIMITUS AINA YLI 60 € TILAUKSILLE
Ostoskorissa ei ole tuotteita.

Lastenhuoneen eläinprintit

Hei sinne ihanat lukijani, pitkästä aikaan! Minä olen ollut täysin tuotesuunnittelun parissa nyt viimeiset viikot. Luomisprosessit ovat aina hyvin hitaita ja pitkiä henkilökohtaisia ja jollakin tapaa herkkiä. Sitä laittaa aina sielunsa, kaikki tunteensa ja taitonsa paperille. Kaiken, mitä itsestään voi antaa. Minusta on siksi ihana myös kertoa mitä kaikkea on tapahtunut, ennen kuin tuote päätyy lopulta 2 x ilo shoppiin.

Nämä lastenhuoneisiin suunnittelemani eläinprintit ovat itse asiassa luonnosteltu ensimmäisen kerran jo kuukausia sitten. Ajatus oli hyvin selkeä, mutta jokin sitten kuitenkin alkoi tökkimään. Jätin luonnokset hautumaan ja siirryin korttisuunnittelun pariin.

Nyt kuukausi takaperin kaivoin nämä luonnokset taas esiin ja hautuminen oli tehnyt tehtävänsä. Minulla oli selkeä visio mitä haluan näille vesiväriluonnoksille tehdä. Pohjalla oli siis vesivärimaalaukset eläimistä ja aloin niitä korostamaan tussilla. Vetelin tummia ja leikikkäitä viivoja sinne tänne ja lisäsin vielä vesiväriroiskeita maalauksiin. Ja olin heti tyytyväinen ja skannasin teokset koneelle, jolla tein viimeiset korjailut kuvankäsittelyllä.

printti, lastenhuoneen printit, eläinprintti, eläinprintit. modernit printit, julisteet, lastenhuoneen julisteet, lastenhuone

Koko ajan minulla oli tarkoitus tehdä printtejä, jotka olisivat sukupuolineutraaleja. Vielä kun meistä moni tahtoo mieltää tietyn väriset printit tytöille ja tietyt pojille. Lisäksi ajatuksissani oli luoda printtejä, jotka toimisivat yksinään, mutta myös isompina kollaaseina.

On myös hauska huomata, miten tyylini on alkanut selkeästi muotoutumaan koko ajan vahvemmin ja vahvemmin minun näköiseksi. Voisi sanoa, että olen alkanut löytää sen oman tyylini tehdä ja luoda. Itse määrittelisin tyylini samalla aikaa hyvin herkäksi ja voimakkaaksi. Uskallan myös leikitellä ja hullutella, jolla mielestäni luon oman leimani printeilleni. Minua ei pelota erottua joukosta ja toivon, että työni ja inspiraationi tavoittavat teidät siellä.

Nämä printit kuvastavat todella hyvin minua ja tyyliäni. Toivottavasti ne löytävät teidän kotiinne seinälle tai vaikkapa lipaston päälle. Toivottavasti ne tuottavat iloa teidän kodissanne, mitä ne ovat tuottaneet minulle koko luomisprosessin ajan.

 

printti, lastenhuoneen printit, eläinprintti, eläinprintit. modernit printit, julisteet, lastenhuoneen julisteet, lastenhuoneprintti, lastenhuoneen printit, eläinprintti, eläinprintit. modernit printit, julisteet, lastenhuoneen julisteet, lastenhuone

 

 

printti, lastenhuoneen printit, eläinprintti, eläinprintit. modernit printit, julisteet, lastenhuoneen julisteet, lastenhuoneprintti, lastenhuoneen printit, eläinprintti, eläinprintit. modernit printit, julisteet, lastenhuoneen julisteet, lastenhuone

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.