1. Jälleenmyyntioikeus
Tällä sopimuksella annetaan Jälleenmyyjälle oikeus myydä kaikkia niitä tuotteita, joita on 2 x ilo jälleenmyyjien verkkokaupassa tuotevalikoimassa. Jälleenmyyjän oikeus on voimassa Suomessa tämän sopimuksen voimassaoloaikana ja jäljempänä mainituin ehdoin. 

2. Jälleenmyyjän hinnat ja maksuehdot
Tuotteiden hinta määräytyy 2 x ilo:n voimassa olevan hinnaston mukaan, joka on jälleenmyyjille näkyvillä verkkokaupassa. Jälleenmyyjähinnat hinnat esitetään ilman arvonlisäveroa, se lisätään eriteltynä kassalla. Tuoteostot siirtyvät tilauksen teon jälkeen automaattisesti laskutukseen sisältäen arvonlisäveron (10pv netto).

Kuluttajille suunnatut alennukset, kupongit tai ennakkotilausedut eivät koske jälleenmyyjää, eivätkä ole käytössä jälleenmyyjäverkkokaupassa.

Uuden tilauksen hyväksymiseen/ toimittamiseen vaaditaan edellisen tilauksen laskun suorittaminen.

Jälleenmyyjän minimitilaus on 50 euroa.

Jälleenmyyjä ovat oikeutettuja jälleenmyyjien omaan porrashinnoitteluun, joka määräytyy kokonaismäärän mukaan. Porrashinnoittelua on käytetty korteissa, 2-osaisissa korteissa ja pakettikorteissa. Muiden tuotteiden hinnat määräytyvät kappalehinta perustein.


3. Toimitusehdot
Hinnastossa mainitut hinnat eivät sisällä toimitusta. Varsinainen toimitusmaksu lisätään laskulle paketin koon mukaan. Jälleenmyyjä voi halutessaan valita 10 euron lisämaksusta ovelle -toimituksen, muussa tapauksessa toimitus tulee lähimpään Postin toimipisteeseen. Rahtivapausraja on jälleenmyyjälle 200 euroa kokonaistilauksessa.

4. Ohjehinnat
2 x ilo ilmoittaa ohjehinnat tuotteille kuluttajaverkkokaupassa. Ilmoitetutut ohjehinnat sido Jälleenmyyjää, jälleenmyyjä saa itse hinnoitella tuotteet omassa liikkeessään.

5. Tuotetakuu
2 x ilo antaa täydellisen takuun tuotteilleen koskien tuotteiden laatua; virheettömyyttä ja korvaa ne uusilla virheettömillä tuotteilla. Reklamaatiot 2 x ilo tulee suorittaa 30 vuorokauden kuluessa tavaran vastaanottamisesta ja reklamaation tekee tavaran vastaanottanut Jälleenmyyjä. 

7. Jälleenmyyjän velvollisuudet
Jälleenmyyjän tulee markkinointi- ja myyntitoiminnassaan noudattaa lakeja ja normeja sekä 2 x ilo toimintasääntöjä. Jälleenmyyjän tulee antaa asiakkailleen palautusoikeus kuluttajasuojalain mukaisesti. 

8. 2 x ilo:n toimintasäännöt

8.1. Jälleenmyyjäksi hyväksytään 18 vuotta täyttänyt henkilö.

8.2. Jälleenmyyjän ja 2 x ilo:n välillä ei ole työsuhdetta. Jokainen 2 x ilo:n Jälleenmyyjä toimii yrittäjä(t), jo(t)ka harjoittaa omaa liiketoimintaansa ja vastaa oman toimintansa kirjanpidosta, veroista ja pakollisista eläkevakuutusmakuista.

8.3. 2 x ilo:n Jälleenmyyjällä ei ole yksinoikeutta tiettyyn piiriin tai alueeseen.

8.4. Tuotteiden mainostaminen jälleenmyyjän toimesta eri medioissa ja internetissä on sallittua. 2 x ilo tarjoaa jälleenmyyjille oman kuvapankin, josta jälleenmyyjä saa laadukasta markkinointimateriaalia käyttöönsä. 2 x ilo toivoo julkaisuihin merkintää/ tägäystä. Painettua markkinointimateriaalia ei yksittäinen jälleenmyyjä saa valmistaa tai painattaa ilman 2 x ilo:n lupaa. Jos haluaa lähettää tai tehdä omaa markkinointimateriaalia, on se ensin hyväksyttävä 2 x ilo:lla.

9. Sopimuksen voimassaolo
Tämä sopimus tulee voimaan, kun jälleenmyyjä on sen hyväksynyt tilauksen verkkokauppatilauksen yhteydessä. Sopimus on voimassa toistaiseksi. Jälleenmyyjällä on oikeus irtisanoa sopimus ilman irtisanomisaikaa. Jälleenmyyjän tulee irtisanoa sopimus kirjallisesti.